Triggerwheel Audi Quattro turbo

Een triggerwiel zorgt er bij een EFI (electronic fuel injection) systeem voor dat de injectie/onstekingscomputer weet in welke positie de krukas zich bevindt. Door middel van de 2 missende tanden kan het BDP (bovenste dode punt) worden herkend, waarna de ECU kan gaan bepalen wanneer en hoeveel er wordt gevonkt en wordt geïnjecteerd.

Dit onderstaande wiel heeft dus 58 tanden (60-2) en is gemaakt van vlak geslepen plaat dat in de juiste vorm is gewaterstraald. Voor alle soorten triggerwheels voor krukas en nokkenas kun je bij mij terecht. Als je een triggerwheel wilt dat het originele systeem moet vervangen of via het vliegwiel moet gaan werken, kan ik daar ook een passende oplossing voor maken.

IMG_6791 IMG_6794

Voor meer informatie mail mij en kijk voor meer modellen ook op:
Triggerwheels BS-autotune

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.